Politica confidentialitate

Montecristo Retail RO SRL lucrează pentru a vă asigura ca confidentialitatea datelor dvs. atunci când utilizați serviciile noastre. Prin urmare, avem o politică care stabilește modul în care datele dvs. personale vor fi procesate și protejate. Stati la curent cu orice modificare a acestei politici de confidențialitate, vizitând website-ul nostru.

Această politică de confidențialitate se referă numai la clienții, abonatii și la utilizatorii serviciilor online oferite de Montecristo Retail. Dacă solicitați o slujba in cadrul Montecristo Retail, această politică de confidențialitate nu este aplicabilă. Politica de confidențialitate pentru solicitanți poate fi găsită pe site-ul nostru in sectiunea carieră.

Cine colecteaza si prelucreaza datele dvs?

Datele dvs. cu caracter personal sunt colectate/prelucrate de societatea Montecristo Retail RO S.R.L., având sediul în Bucureşti, Bd. Basarabia, nr. 256, corp C115, sector 3, înmatriculată la Registrul Comerțului București sub nr. J40/10084/2011, având CUI: RO15103845, înregistată în Registrul Operatorilor de date cu caracter personal sub nr. 27183 conform notificării inițiale din 22.01.2013 așa cum a fost modificată/completată prin notificarea din 22.02.2013.

Unde va stocam datele?

Datele pe care le colectăm de la dvs. sunt stocate în Spațiul Economic European (“SEE”), dar pot fi transferate și prelucrate într-o țară din afara SEE. Orice astfel de transfer al datelor dvs. personale va fi efectuat în conformitate cu cerintele legislatiei privind protectia datelor.

Ce tipuri de date personale colectăm?

Vom colecta datele personale pe care ni le trimiteți, de exemplu, atunci când ne contactați prin serviciul nostru pentru clienți, va abonati la newsletters sau participați la concursuri. Datele personale pe care ni le furnizați pot include, de exemplu, informații de contact, data nașterii și adresa. În plus, putem colecta anumite date personale, cum ar fi informații suplimentare despre identitatea dvs.

Cum folosim datele dvs. personale?

Putem folosi datele dumneavoastră personale în următoarele scopuri:

  • Pentru a crea și gestiona contul dvs. personal
  • Pentru a răspunde la întrebările dvs. și pentru a vă informa despre servicii/produse noi sau modificate
  • Să trimitem oferte de marketing, cum ar fi newsletters
  • Să notificam câștigătorii diferitelor competitii/concursuri organizate direct de catre Montecristo Retail
  • Să facem analize pentru a vă oferi informații si oferte de marketing relevante
  • Pentru a valida că sunteți de vârstă legală
  • Să vă trimitem sondaje pentru a vă oferi posibilitatea de a influența oferta și serviciile/produsele noastre
  • Testarea și îmbunătățirea sistemelor noastre prin care sunt furnizate serviciile/produsele
  • Pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare a serviciilor noastre

Vom păstra datele dvs. atâta timp cât este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus sau cât timp ne este cerut de lege. Ulterior, datele dvs. personale vor fi șterse.

Care va sunt drepturile?

Aveți dreptul să solicitați oricând informații despre datele personale pe care le deținem (gratuit o dată pe an). Dacă datele dvs. sunt incorecte, incomplete sau irelevante, puteți solicita corectarea, completarea sau eliminarea informațiilor. Nu putem șterge datele atunci când există o cerință legală de depozitare, cum ar fi regulile de contabilitate sau când există alte motive legitime pentru păstrarea datelor. Vă puteți retrage consimțământul pentru folosirea datelor în scopuri de marketing în orice moment prin dezabonare la newsletter. Ne puteți contacta prin trimiterea unui e-mail la rdp@montecristo-retail.ro sau a unei scrisori la Montecristo Retail RO S.R.L., Bucureşti, Bd. Basarabia, nr. 256, corp C115, sector 3.

De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere instantei competente sau autorității de supraveghere.

Cine are acces la datele dumneavoastră?
Datele dumneavoastră pot fi transmise în cadrul grupului Montecristo. Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara grupului. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile noastre.

CCTV

Pentru a vă asigura siguranța și pentru a preveni și descoperi criminalitatea, CCTV este în funcțiune în timpul vizitei dvs. la oricare dintre punctele noastre de lucru.

Rețineți că, dacă suntem solicitați să furnizăm imagini CCTV cu dvs. sau orice alte informații personale referitoare la dvs., de către poliție sau orice altă autoritate de reglementare sau guvernamentală care investighează activități ilegale suspecte, suntem obligați să facem acest lucru.

Cum vă protejăm datele personale?

Am luat măsuri tehnice și organizatorice pentru a vă proteja datele de pierderi, manipulare, acces neautorizat. Ne adaptăm continuu măsurile de securitate în conformitate cu progresul și evoluțiile tehnologice.

Link-uri

Site-ul leecooper.ro poate include link-uri către alte site-uri care nu intră sub supravegherea noastră. Nu putem accepta nicio responsabilitate în ceea ce privește protejarea confidențialității sau a conținutului acestor site-uri web, dar oferim aceste linkuri pentru a facilita vizitatorilor găsirea mai multor informații despre anumite subiecte.